Offerte aanvragen?
klik hier of bel 0299-242001

Over ons

digitaalprinting.nl is een online drukwerk aanbieder die bijna alles zelf in huis produceert. Wat wij ervaren is dat veel internet drukwerk aanbieders drukwerk verkopen zonder enige kennis van het product dat aangeboden wordt.

Wij echter van digitaalprinting.nl zijn allen opgeleid om uw drukwerk tot een perfect eindproduct te begeleiden, onze dtp afdeling check, check dubbel check, onze drukkers zorgen voor het hoogstaande drukwerk en in de afwerking van uw drukwerk bieden wij altijd de goede oplossing.

Alles onder 1 dak, altijd bereikbaar, geen onzin verhalen maar gewoon altijd de beste kwaliteit. Neem geen risico duurder zijn we niet.

Communicatie is bij ons een PrĂ©.  Drukwerk is vaak een complex product en vraagt veel aandacht vooraf, door communicatie met de klant voorkomen wij 99 van de 100 teleurstellingen achteraf. En mocht er toch iets niet goed gegaan zijn dan doen wij daar niet moeilijk over, en drukken het opnieuw.

 

Dag en nacht online drukwerk bestellen
Fullcolour en PMS online drukwerk bestellen gaat bij ons supereenvoudig. U mailt uw digitale bestand(en) naar digitaalprinting.nl en wij leveren het door u gewenste drukwerk op de afgesproken datum GRATIS bij u af. U kunt 24 uur per dag online drukwerk bestellen. Zo simpel gaat dat bij digitaalprinting.nl
       

        1. Plaats eerst uw bestelling:             Selecteer het product, formaat, papiersoort, bedrukking en aantal.

        2. Log in of maak een account aan:  Volg de stappen van de online bestelprocedure en vul uw bestelgegevens in.

        3. Maak uw betaling:                           U rekent uw winkelwagen direct met iDeal af of u kiest voor vooruit betalen van uw factuur.

        4. Verstuur uw ontwerp:                     Bestanden tot 2 GB  kunt u uploaden "We transfer". Bestanden van maximaal 20 Mb kunt u ook mailen naar info@digitaalprinting.nl

        5. Bestandscontrole:                          Als de bestanden niet aan onze criteria voldoen, nemen wij contact met u op.

        6. Voortgang:                                       Via e-mail ontvangt u uw factuur en stellen we u op de hoogte van de afleverdatum van het drukwerk en van de verzending.

        7. Aflevering:                                       Binnen Nederland wordt het drukwerk op de afgesproken datum boven de 75.00 euro GRATIS bij u afgeleverd